... newer stories
Dienstag, 15. Mai 2007
Wenn d'Kathi an Hausfrauentipp hod, daun hobi a an :)!
antialufolienalex, 18:02h
Wenn eich da stinknormale schinken-käse-toast scho aussihängt und ihr ihn amoi ganz anders genießen woits - ein tolles selbst-erfundenes Rezept von der Anti-Kochn-Alex höchst persönlich:
Thunfisch
(mit Sonnenblumenöl, owa des Öl vorher von der Oberfläche dekantieren!)
2 Zehen Knoblauch fein schneiden (sehr gesund, wirkt als fatburner und regt den Stoffwechsel an)
Jungzwiebeln (wisst's eh, de länglichen stangen) fein in kleine Ringe schneiden, a des grüne, denn durt san de meistn Vitamine!!)
Mais, gaunz wichtig, owa net zvü bitte (gö Kathi)
..ois in ana kleinen schüssel vermengen und auf an Vollkorntost draufgeben (net sparsam sein), deckl drauf und eini indn Brutschrank, a, i man in den Toaster :)
Wenn a schön goldbraun is, außa gebn, daun nu a frisches, gewaschenes Salatblatt dazwischen legen, in Ketchup eintauchen und fest abbeißn! Mmmhh.... is sog's eich, des übertrifft ois, wie der scho riacht!!
Also, sehr empfehlenswert, miassts moi probieren!
Jo, is vl. eh net unbedingt gaunz wos neuartiges owa i bin ma sicha, ihr hobts an toast nu nie so gessn oda?
I wünsch eich olln a schönes verlängertes (bei mir zumindest) we, i muas moi net lernen und gfrei mi deswegen scho voi auf a bissl Erholung daham!
liebe Grüße aus dem schiachn wien, vo mein Lernbunker im 9.Bezirk!
PS.: I hobs voi rührend gfundn vom Schorn, hätti nie docht, dassa des in die hand nimmt, Binder dad sowos eh net!
Und, i gfrei mi natirli a scho voi aufs pfingstfest, sama olle wieda moi vereint :)! Bis bald!
Thunfisch
(mit Sonnenblumenöl, owa des Öl vorher von der Oberfläche dekantieren!)
2 Zehen Knoblauch fein schneiden (sehr gesund, wirkt als fatburner und regt den Stoffwechsel an)
Jungzwiebeln (wisst's eh, de länglichen stangen) fein in kleine Ringe schneiden, a des grüne, denn durt san de meistn Vitamine!!)
Mais, gaunz wichtig, owa net zvü bitte (gö Kathi)
..ois in ana kleinen schüssel vermengen und auf an Vollkorntost draufgeben (net sparsam sein), deckl drauf und eini indn Brutschrank, a, i man in den Toaster :)
Wenn a schön goldbraun is, außa gebn, daun nu a frisches, gewaschenes Salatblatt dazwischen legen, in Ketchup eintauchen und fest abbeißn! Mmmhh.... is sog's eich, des übertrifft ois, wie der scho riacht!!
Also, sehr empfehlenswert, miassts moi probieren!
Jo, is vl. eh net unbedingt gaunz wos neuartiges owa i bin ma sicha, ihr hobts an toast nu nie so gessn oda?
I wünsch eich olln a schönes verlängertes (bei mir zumindest) we, i muas moi net lernen und gfrei mi deswegen scho voi auf a bissl Erholung daham!
liebe Grüße aus dem schiachn wien, vo mein Lernbunker im 9.Bezirk!
PS.: I hobs voi rührend gfundn vom Schorn, hätti nie docht, dassa des in die hand nimmt, Binder dad sowos eh net!
Und, i gfrei mi natirli a scho voi aufs pfingstfest, sama olle wieda moi vereint :)! Bis bald!
... link (0 Kommentare) ... comment
... older stories