... newer stories
Freitag, 18. Mai 2007
bstoll, 15:11h
hi ihr lieben!
hob heite scho mein letzten tog in malta :( !!! oba heite am obnd wiad e nu amoi gscheid pardy, pardy gmocht!! und daun werd i morgen zu mittag scho wida obreisn.
hob heid sogoa a praesentation hoidn miasn. und rots amoi ueba wos! goestling!!! jo ueba unsa kaff. und vo oesterreich hob i hoid a nu a wengal wos gsogt.
oba woa e voi witzig wei de aundan haum a voi lustige praesentationen ghobt.unsa italiener und unsa japaner haum zb ihre top 10 comic figuren vorgestellt. toll oda??
bis bald
eure birgit
ajo und gucki: nur mea 5 tage daun seng ma si endlich wida amoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! host di e ned recht veraendert? ned das i di daun am flughafen nima ken!
hob heite scho mein letzten tog in malta :( !!! oba heite am obnd wiad e nu amoi gscheid pardy, pardy gmocht!! und daun werd i morgen zu mittag scho wida obreisn.
hob heid sogoa a praesentation hoidn miasn. und rots amoi ueba wos! goestling!!! jo ueba unsa kaff. und vo oesterreich hob i hoid a nu a wengal wos gsogt.
oba woa e voi witzig wei de aundan haum a voi lustige praesentationen ghobt.unsa italiener und unsa japaner haum zb ihre top 10 comic figuren vorgestellt. toll oda??
bis bald
eure birgit
ajo und gucki: nur mea 5 tage daun seng ma si endlich wida amoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! host di e ned recht veraendert? ned das i di daun am flughafen nima ken!
... link (1 Kommentar) ... comment
Dienstag, 15. Mai 2007
Wenn d'Kathi an Hausfrauentipp hod, daun hobi a an :)!
antialufolienalex, 18:02h
Wenn eich da stinknormale schinken-käse-toast scho aussihängt und ihr ihn amoi ganz anders genießen woits - ein tolles selbst-erfundenes Rezept von der Anti-Kochn-Alex höchst persönlich:
Thunfisch
(mit Sonnenblumenöl, owa des Öl vorher von der Oberfläche dekantieren!)
2 Zehen Knoblauch fein schneiden (sehr gesund, wirkt als fatburner und regt den Stoffwechsel an)
Jungzwiebeln (wisst's eh, de länglichen stangen) fein in kleine Ringe schneiden, a des grüne, denn durt san de meistn Vitamine!!)
Mais, gaunz wichtig, owa net zvü bitte (gö Kathi)
..ois in ana kleinen schüssel vermengen und auf an Vollkorntost draufgeben (net sparsam sein), deckl drauf und eini indn Brutschrank, a, i man in den Toaster :)
Wenn a schön goldbraun is, außa gebn, daun nu a frisches, gewaschenes Salatblatt dazwischen legen, in Ketchup eintauchen und fest abbeißn! Mmmhh.... is sog's eich, des übertrifft ois, wie der scho riacht!!
Also, sehr empfehlenswert, miassts moi probieren!
Jo, is vl. eh net unbedingt gaunz wos neuartiges owa i bin ma sicha, ihr hobts an toast nu nie so gessn oda?
I wünsch eich olln a schönes verlängertes (bei mir zumindest) we, i muas moi net lernen und gfrei mi deswegen scho voi auf a bissl Erholung daham!
liebe Grüße aus dem schiachn wien, vo mein Lernbunker im 9.Bezirk!
PS.: I hobs voi rührend gfundn vom Schorn, hätti nie docht, dassa des in die hand nimmt, Binder dad sowos eh net!
Und, i gfrei mi natirli a scho voi aufs pfingstfest, sama olle wieda moi vereint :)! Bis bald!
Thunfisch
(mit Sonnenblumenöl, owa des Öl vorher von der Oberfläche dekantieren!)
2 Zehen Knoblauch fein schneiden (sehr gesund, wirkt als fatburner und regt den Stoffwechsel an)
Jungzwiebeln (wisst's eh, de länglichen stangen) fein in kleine Ringe schneiden, a des grüne, denn durt san de meistn Vitamine!!)
Mais, gaunz wichtig, owa net zvü bitte (gö Kathi)
..ois in ana kleinen schüssel vermengen und auf an Vollkorntost draufgeben (net sparsam sein), deckl drauf und eini indn Brutschrank, a, i man in den Toaster :)
Wenn a schön goldbraun is, außa gebn, daun nu a frisches, gewaschenes Salatblatt dazwischen legen, in Ketchup eintauchen und fest abbeißn! Mmmhh.... is sog's eich, des übertrifft ois, wie der scho riacht!!
Also, sehr empfehlenswert, miassts moi probieren!
Jo, is vl. eh net unbedingt gaunz wos neuartiges owa i bin ma sicha, ihr hobts an toast nu nie so gessn oda?
I wünsch eich olln a schönes verlängertes (bei mir zumindest) we, i muas moi net lernen und gfrei mi deswegen scho voi auf a bissl Erholung daham!
liebe Grüße aus dem schiachn wien, vo mein Lernbunker im 9.Bezirk!
PS.: I hobs voi rührend gfundn vom Schorn, hätti nie docht, dassa des in die hand nimmt, Binder dad sowos eh net!
Und, i gfrei mi natirli a scho voi aufs pfingstfest, sama olle wieda moi vereint :)! Bis bald!
... link (0 Kommentare) ... comment
Samstag, 12. Mai 2007
Hello Pardypeople!
kathi_e, 16:48h
Hob de Wochn an Briaf griagt (und ihr sicha a), vom Schorn, dass am 1. Juni Klassentreffen is! Cool, oda? Hobs a nu ned söwa glesn, d Mama hods ma am Telefon gsogt. Landesaustellung und daun Zacharias oda so.
Werd daun wahrscheinlich de Wochn noch Pfingstn dahoam bleim, wei i do daun eh nur 1 Vorlesung hätt, gfreits eich? ;-)
Ajo, und zu Pfingsten kemts eh zu mir vorglühn, oda? *freu*
Lg aus Ibk
Kathrin
PS: Und Schmucki, dir schick i mein Privatjet, dass er di ohoid, gö!!!
Werd daun wahrscheinlich de Wochn noch Pfingstn dahoam bleim, wei i do daun eh nur 1 Vorlesung hätt, gfreits eich? ;-)
Ajo, und zu Pfingsten kemts eh zu mir vorglühn, oda? *freu*
Lg aus Ibk
Kathrin
PS: Und Schmucki, dir schick i mein Privatjet, dass er di ohoid, gö!!!
... link (6 Kommentare) ... comment
... older stories